TRADIȚIE ȘI PROFESIONALISM

156 DE ANI DE LOGISTICĂ NAVALĂ

 

 

Prima structură de Logistică din Forțele Navale Române  a aniversat 156 de ani de la înființare. Astfel, la sediul Comandamentului Bazei Logistice Navale „Pontica”, s-a desfășurat vineri, 31 iulie 2020, o ceremonie aniversară, în prezența  şefului Statului Major al Apărării – domnul general-locotenent Daniel Petrescu și a șefului  Statului Major al Forțelor Navale – domnul contraamiral Mihai Panait.

La ceas aniversar, comandantul Bazei Logistice Navale „Pontica” – domnul contraamiral de flotilă Victor Gîdiuță a trecut în revistă realizările acestei unități, care vorbesc de la sine despre capacitatea de a face față celor mai dificile și complexe misiuni specifice. Totodat s-au înmânat gradele unor ofițeri, maiștri militari și subofițeri care au fost înaintați în gradul următor, precum și diplome de recunoaștere a activității depuse în Baza Logistică Navală „Pontica”

De asemenea, șeful  Statului Major al Forțelor Navale a  transmis aprecierea domniei sale cu privire la activitatea depusă de colectivul Bazei Logistice Navale „Pontica” până în prezent și a asigurat personalul de sprijinul său în ceea ce privește perspectivele de dezvoltare și perfecționare .

Cu acest prilej, şeful Statului Major al Apărării – domnul general-locotenent Daniel Petrescu a scris în cartea de onoare a Bazei Logistice Navale „Pontica”, confirmând,  astfel, rolul important pe care il ocupă unitatea noastră în Forțele Navale și implicit în Armata României.