ACTE NORMATIVE

         1. Ordinul nr. M.120/16.12.2015 pentru folosirea căminelor militare, sanatoriilor şi altor facilităţi recreative şi sportive aflate în patrimoniul Ministerului Apărării Naţionale.

         Salile si spatiile altele decat cele de cazare din cadrul caminelor, sunt folosite de catre personalul armatei si alti beneficiari, in conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Apararii M95/13.06.2006, “privind folosirea pe termen limitat de catre personalul armatei si alti beneficiari a salilor si spatiilor altele decat cele de cazare din Muzeul Militar National, popotele, restaurantele, hotelurile si caminele militare de garnizoana, centrele de refacere a capacitatii de munca a personalului armatei, case de odihna, cabanele si bazele sportive, precum si alte amenajari recreative si sportive aflate in administrarea Ministerului Apararii.” 

         2. Ordin nr.M82 din 20.08.2008 “ pentru stabilirea domeniilor si conditiilor privind angajarea si executarea, la cerere, prin unitatile Ministerului Apararii, a prestarilor de servicii pentru personae juridice sau pentru personae fizice.

         3. RNTR 1/2009 – Reglementari privind certificarea incadrarii vehiculelor rutiere inmatriculate in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si in categoria de folosinta conform destinatiei, prin inspectia tehnica periodica.